Всесвітні день боротьби зі СНІДом

2014-12-01

/Files/images/98_anty.jpg

Метою проведення акції “16 днів проти насильства” є привернення уваги громадськості до актуальної для українського суспільства проблеми подолання насильства в сім’ї, щодо жінок, жорстокого поводження з дітьми, протидії торгівлі людьми, забезпечення рівних прав та обов’язків жінок і чоловіків та активізація партнерського руху органів державної влади, державних закладів, громадських організацій до проблем насильства в сім’ї та захисту прав жінок.

Світовою громадськістю насильство визнано одним із ключових моментів, які ставлять людину в залежне становище, наносять величезну моральну шкоду суспільству і є перепоною на шляху подолання нерівності і дотримання людських прав. Без подолання цього соціально небезпечного явища неможливо створити умови для самореалізації людини, реалізації принципів рівних прав, свобод і можливостей кожного громадянина.

У рамках Всеуакраїнської акції, згідно Наказу Управління освіти Мукачівського виконкому, в НВК "Первоцвіт" було проведено виховний захід у формі усного журналу на тему "Обери життя" присвячений Всесвітньому Дню боротьби зі СНІДом, під керівництво Новік Г.Б. - вчителя біології, а також за участі учнів 9 класу.

/Files/images/IMG_1592.JPG/Files/images/IMG_1585.JPG

Кiлькiсть переглядiв: 526

Коментарi