День вчителя

2014-10-03

/Files/images/t_3.jpg

Професія вчителя – найблагородніша серед інших, вона об’єднує людей щирих помислів, сердець, почуттів і навіть самопожертви.Учителі прищеплюють своїм вихованцям любов до знань, сіють в їх серцях зерно прекрасного, світлого, вічного, відкривають складний духовний світ буття, дають мудрі поради, які відтак для багатьох стають життєвим кредом.

Чудова професія вчителя знайшла своє визнання не тільки в наших серцях. Починаючи з 1994-го року це особливе професійне свято - День вчителя, було визнано і на міжнародному рівні. Всесвітня організація з питань освіти, науки і культури - ЮНЕСКО, внесла цей День в список офіційно затверджених міжнародних свят, важливість яких невід’ємно підкреслюється для всіх національностей і культур нашої планети і відзначається щорічно 5-го жовтня. Однак у нас цей факт не викликає подиву. Для народів колишнього Радянського Союзу особлива повага до професії вчителя була оголошена і закріплена на державному рівні ще з 1965-х року. Тоді педагогів і вчителів вшановували в кожну першу неділю другого осіннього місяця, у жовтні.

Традиція щирого, особливого і шанобливого ставлення до викладачів будь-якого рангу звичайно ж не обмежується привітаннями та побажаннями, які звучать на їх адресу в цей день. Кожна наша перемога або досягнення в будь-якому освітньому процесі, до якого ми маємо відношення, так чи інакше є перемогою або досягненням і наших вчителів.

3 жовтня, напередодні професійного свята працівників освіти, учні НВК "Первоцвіт", підтримуючи традицію, яка існує в нашій школі вже багато років, привітали наших педагогів у стилі "Hollywood" - на вчителів чекала червона доріжка та "Алея зірок".

Старшокласники оголосили день самоврядування, та під чуйним керівництвом своїх наставників провели уроки та організували святковий концерт - церемонію нагородження. Подробиці у фотоальбомі =)

Ще раз хотілось би звернутись з привітанням до наших любих вчителів та висловити їм слова щирої подяки за постійну самопожертву і щоденну самовіддачу, благородну любов і турботу, віддане служіння улюбленій справі, терпіння, мудрість, наполегливість і високий професіоналізм.
Вітаючи зі святом, від щирого серця бажаємо кожному з вас міцного здоров’я на довгі літа, щастя, благополуччя, невичерпної наснаги, Божої благодаті у мирі, любові та злагоди!

/Files/photogallery/776/-lQivcsMKbM.jpg/Files/photogallery/776/8rJm1vccm9E.jpg/Files/photogallery/776/3BSXgMiDPsM.jpg/Files/photogallery/776/PA030110.JPG/Files/photogallery/776/PA030137.JPG/Files/photogallery/776/PA030157.JPG

Кiлькiсть переглядiв: 533

Коментарi